Phase1-Front%2520Revised%25202020-Window

Solomon’s Court

Solomon’s Court is the flagship project for major revitalization of Wilmington’s Hilltop neighborhood.  The original concept and project team was developed by Breckstone.  This 30,000 square foot three-story mixed-use $7.2 million project on West Fourth combines commercial development of the first collaborative, in an effort to teach them about themselves and the world around them.  The addition of a treehouse would add another transformational element to their educational programs.  Breckstone engineered and designed the structure of the treehouse to optimize the outside surroundings and trees.  This unique treehouse provides a vibrant and dynamic learning site for the school’s curriculum and will serve their students for many years to come.